Nå kan jeg endelig vise dere

Her er bilder fra min hvite jul!

Du trenger ikke like det, men for meg som har hatt hvitt sølv og krystall på juletreet i mange mange år nå er det mitt favoritttre i MIN STUE.  Før stod det i en stua oppå garasjen og det hvite fulgte med meg hit i minivillaen og her kommer noen bilder fra MIN jul, min nye tradisjon.

Du kan se bilder fra mine forrige juler under desember hvert år, men i år ble minidrivhuset til nissehus

Disse to falt jeg pladask for - FØR - nissene kom på halvpris, men jeg ble i sååååå godt humør av dem.

Ei som ikkje bryr som julepynt, sover godt og varmer beina mine :)

Blomsterhandler/giver visste nok hva jeg ville ha, for de fleste skjønner nå at det er hvitt jeg liker ;)  Tusen takk Kari!

Digre, lekre julekuler fra salget i fjor, lurer på om lilleprinsen kommer til å tro de er lekeballer!TOtalt utslått i halvannet døgn, men nissene sov stille ved siden av meg hehehehehe, orket ikke flytte dem, og jeg ble jo ganske blid da jeg våkna og så de flirene.

Juletre:

Som sagt du trenger ikke like det, men jeg får rødt og gull hos andre, så når jeg bare har en stue, så får det bli noen hundre ( ca 4 sådanne) hvite, sølv og krystall deler som passer MEG.  Elsker bling, og til dere som bare kjenner meg litt, jeg lurte dere der, huset mitt er fylt med bling, selv om m adammen vaser rundt i fargerike og vide gevanter fra et helt annet motemiljø eller skal man si antimotemiljø ;)

He he he alle har vel flere sider, eller????  Jeg har nok litt personlig krigføring oppi nøtta mi, fargekrasj i klær og ytre, men i huset, nesten ikke farger og masse masse bling.  Her er siste nytt på hagefronten hihihihi.  Dette kan være blomsterstativ, juletre eller pileflettstativ, bestilt og levert av en nabo, gitt som julekort i deler til noen jeg kjenner - ups der røpte jeg det - og slik ble mitt stålstativ pyntet:erk... det er ikke rosa, bare på bildet, noen små røde juletrær og noen gule - vunndet i pakkelek en gang - nå er de pynt i nabotreet mitt!  Foten er selvsagt en halv messinglysestake for gjenbruk må jo gjenkjennes i mitt nabotre. 

Masse hvite blonder, det er meg det - hjemme - skapblondeelsker - hehehehe

Gamle dukker ble pakket opp etter 15 år i esker.  Dukke samlingen passer ikke i minivillaen, men med nye klær og diskre fargepalett (bortsett fra julajentå fra Amerika) så skal de få være fremme.  De andre ca 104 dukker forblir nedpakket!

 

Så der var min julepynt - litt vel personlig, men men.....  hilser alle en riktig god jul med dette fine selvportrett -  eh nei, hu er laget av ei dame på Kreaktiv på Jærhagen og jeg bare MÅTTE HA DENNE - hu ligner meg faktisk heheheheh

 

GOD JUL!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits