MIN hvite hage :)

Jeg er nå forbi første del av hageperioden - nemlig løkplanteperioden - og nå er alt av sommerplanter kommet ut.  Frøplantene står enda i drivhuset og skal forhåpenligvis bli sensommer/høstbeplanting.  Jeg var ute i går og lekte med kameraet og her kommer en fotokavalkade over mine hvite planter - og litt annet......

selvvanningskasser med diverse spiselige planter har frosset et par ganger om natten, men nå er de vitale og fine igjen :)

Jeg har oppdaget Wiik Gartneri på Jæren, og endelig fant jeg kremfargede planter.  Utvalget deres er fantastisk, så nå har jeg raidet Hove plantesalg for hvite stauder, noe på Bogrønt og Plantasjen, men Wiik er enorme på sommerplanter/ampler og uter.  Vel verdt et besøk altså, samme hva farge du leter etter.

en av blomsterkassene er ferdig plantet

4 blomsterkasser på altanene er ikke fylt med mold enda, men plantene er klar


Denne vakre fargeklatt har fulgt med noen lass med mold som jeg fikk tilkjørt og den får stå i år :)  Takk til fru A som alltid er parat til en kjøretur langs Jærstrendene, med høy himmel, ingen fjell, steingarder som rammer inn jordene som blondekanter og for at hun ikke blir helt sjokkert over mine fargevalg i det digre gartneriet http://wiig-gartneri.no/ Ellers har jeg vært innom daglivarebutikker, plantasjen og bogrønt + Hove pllantesalg, men http://wiig-gartneri.no/ er nok helt spsielle når det gjelder sommerplanter og GRØNNSAKER .  Mange kunder skuler på mine handlevogner og lurer på om jeg er sprø -  det er jeg og ganske trollete hehehehe.

Takk til Mr M som har satt meg i gang med fotoapparat av en ny kavlitet, tror jeg må spare til nytt kamera nå.  Resten av sommeren blir jeg hjemme og plukker visne blomster og vanner i alle pottene mine.  Revidering av dette dokument har jeg minstet mange ganger i dag, så nå bare sender jeg det ut uten navn på planter osv
Én kommentar

Linn Therese Dagsland

15.05.2014 kl.11:19

Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!

hamyst

15.05.2014 kl.13:16

Så mange vakre bilder! Friskt og flott!! :)

Skriv en ny kommentar

hits