"noen" kastet og jeg fikk ny pynt

Innom Nille i dag med ei venninne.  Masse talgalys, men bare noen få i den nydelige rosa/orange farge som lyste mot meg i hylla.  Prøvde å gå fra dem, men endte opp med noen lys, trenger kanskje litt farge i tilværelsen - før jeg henter frem alt det isblå ( det er litt kaldt i huset enda til at den fargen kommer frem fra eskene.

 

Men den fargen som jeg kjenner igjen hvor som helst, ikke rosa, ikke lakserød, noe midt mellom.  Jeg shoppet dem med meg, og noen pilekuler til 10 og 5 kr på plantebutikken.

 

Vi måtte jo en tur innom Fretex bare for å ha det litt gøy i dag også - vi pleier å gjøre det etter jobb av og til.  Nei vi fant ikke noe kjekt, så da handlet jeg noe jeg kunne male i stedet hehehehe

Storhandel 10 kr!  De stygge tulipanene forstår jeg at noen har gitt vekk, men jeg så en mulighet........Maling i fargeprøveboks koster ikke mye, den er holdbar og jeg har mange slike bokser i forskjellige farger.  Eh... jeg har hobbybod, men det er så kaldt at jeg satt i stua og malte.

Står nå til tørk i et norgesglass, ny farge og bladene er malt i fargen "prekestol" som jeg beskrev forleden dag!

 

Tror det er vår i mitt hode - jeg kribler etter å gjøre noe annet enn å varme meg under pledd og bare være lat etter jobben.......

 

Bare så dere vet det - det er IKKE rosa hahahaha

 

Ha en fin kveld og mal i vei folkens!

2 kommentarer

kjempelykkeligmamma

28.01.2014 kl.19:17

De ble jo mye penere etter du fikk malt de! Utrolig hva litt maling kan gjøre :-)

Ha en fin kveld :-)

28.01.2014 kl.19:21

Ja sant vel, nå fikk jeg ny pynt for noen få kroner i dag :)

Livsrom

29.01.2014 kl.00:21

Det må jeg si var kreativt, enkelt og flott:) Det gjelder å se potensialet.

Det blir helt sikkert lekkert når du får tatt det i bruk som du har tenkt:)

Skriv en ny kommentar

hits