Shopping - på tur til Jæren

I dag morges lå jeg stille og rolig på sofaen og visste at jeg ikke skulle på besøk likevel.  Men........  jeg fikk en idee....... ville jo gjerne ta farvel med min favorittbutikk nr 1!  De skal rive huset og den butikken er like mye en livsstil, en møteplass, et kaotisk sirkus med skatter i, .... som en butikk.  Jeg har skrevet om dem mange ganger, om service og smil, om hvordan jeg oppdaget butikken ved en tilfeldighet for flere år siden.  Det har vært en butikk jeg har reist til i mens jeg har ventet på kontrollsvar, på vei til eller fra sykehuset, en butikk som har vært min "premie" etter eksamener og strie tørner privat. Den er avsidesliggende og det krever litt energi for meg å komme meg dit.  Selvsagt har de tjent penger på meg, men jeg har fått så uendelig mye igjen - et merkelig kundeforhold  - eh han eine sier vi  ikke er kunder - vi er "gjester".  Det er forresten ikke så rart; alle blir servert kaffe, jeg får velkomsthilsener og masse smil og en drøs om alt og ingenting.  Du får fint vente til det er din tur, for her skal alle gjester ha sin oppmerksomhet, så bare vent - ikke mas i køen - da kan du heller finne deg en annen plass å handle nips - he he he - de har en elegant måte å behandle alle på, så man blir ikke sur av å vente litt på tur.  Men noen orker simpelhen ikke gå inn i den butikken, nettopp fordi de har et så sinnsynt variert utvalg. 

Jeg endte altså på biltur.  Noe må man vel gjøre i ferien annet enn bare rydde hjemme!!!!

Selvsagt handlet jeg den ting som først hadde fanget min interesse i vinduet for mange år siden,  Den stod der og ventet på meg.  Den skal jeg ikke vise her og nå!

I stedet skal du få se noe sprøtt jeg handlet.  Litt som redesign modell og litt som vår og hageinspirasjon

Bronsefiguren er ikke ny, men blomsterstativet med gammel krane på toppen, var selvfølgelig noe de hadde småting oppi i butikken, og de måtte tømme skålene for det stativet falt i smak hos meg.  Blomstene er fra Det danske gartneri - tenkte jeg måtte ha litt farge rundt meg.  Nå må jeg finne noen plastbokser slik at jeg kan lage sammenplantinger i hver av skålene her, tror ikke planter liker rustent metall.  Og så kan jeg vel liste ferdig langs gulvet - he he - listene er i hvertfall malt nå!Disse faklene skal jeg ha ute ved den sorte paviljong når det blir temperatur til å sitte ute:)

Jeg vet hvor dette skal plasseres - det er jo litt innlysende - jeg har jo sagt at jeg elsker å være hjemme - og dette skal jeg henge på en spesiell plass når bare været blir bedre.  Ble du overrasket over min handel?  Ikke noe hvitt????  hm...... jo ............noen perler, et sjal, noen  kjøkkenkluter..... og............  jeg innrømmer det var noe hvitt, men det skal ingen få se enda ;)

Nå må jeg finne en fin måte å plante dem på - slik at jeg kan nyte dem inne - og lufte dem ute når været tillater det.

Forresten så er neste "ferieufo" ferdig.  Sitteunderlag - skal jeg lage noe pynt på dette montro?  Kanskje et hjerte siden det er alle hjerters dag denne uke? 

Nå har jeg vært lenge nok på reis dene ferie hahaha - borte bra men hjemme best!- så jeg får tørke litt støv - plassere litt værpynt - og kanskje ta meg en god kopp kaffe...........før jeg finner en ufo til som skal ferdigstilles!  ( ufo er internhumor i håndarbeisgrupper på nett - U Ferdig Oppgave)

  Jeg tror jeg ble litt satt ut da jeg i går så en diger sinkbalje brukt som akebeger,søppeldunk diverse uten for et klubbhus - filler det finnes folk som ikke skjønner at vi er noen som liker sink, slitt og hvitt ;)  Kansje derfor jeg endte med den handel jeg gjorde i dag ;)

 

Liker du sink og rustent i hagen?

 

PS!  Ønsker Huset på Landet-  lykke til med det nye de skal til med på Sagbruget!

 

4 kommentarer

solkro

13.02.2013 kl.18:16

Orginale ting du har handlet,kan du røpe butikken ? Jeg liker sink og slikt i hagen :) men nå skal jeg til med ny hage og det er litt spennende:)

Ha en fin uke og goe knib<3

Minminivilla

13.02.2013 kl.18:18

solkro: Ja butikken heter HUst på Landet, Ligger på Malmheim, Tjelta og Tananger. Den på Malmheim har salg. Like over veien fra Julabygda kapell. Den skal flytte over til et annet bygg, men akkurat nå selger de ut!

john

13.02.2013 kl.21:26

he he.. du er en prinsesse.. Jeg gleder meg til å få deg til å sage over listen.. Mye kjekt..du har funnet i dag.. de lyktene er bare råe ute med lampeolje i.. så koselige..

Tusen takk for at kom innom, å ikke minst den herlige reklamen..

knib

john

Minminivilla

14.02.2013 kl.00:55

john: Det må bli elektrisk sag, og madammen i hvite blonder ;)))))) eller skal jeg ta med motorsagen - du vet det er noe som heter splittet personlighet hehehe!

Skriv en ny kommentar

hits