Ferie håndarbeid

ƸӜƷ.?°*??_??*°?.ƸӜƷ.?°*??_??*°?.ƸӜƷ.

Det er ferie og jeg og jeg har forsøkt flere ganger å gå ut for å angripe diverse forefallende hagearbeid, men det er sååååååå kaldt ute.  I stedet gikk jeg til det skritt å finne frem uferdige arbeider av diverse sorter, og for ikke få panikk så tok jeg bare første og beste ----- og begynte å gjøre det ferdig.

 

Jeg hater virkelig å sy sammen strikkede ting, derfor blir mye liggende.  Dette sengeteppet begynte jeg på for flere år siden.  Skulle dengang bare bruke opp noe garn, men det ble liggende i en pose etter flyttinga.  Nå dukket det tilfeldig opp og jeg måtte virkelig anstrenge meg for å ta på dette.  Satte på en lydbok og la ut på nett at jeg ikke klarte å få motivasjon til dette.  En timestid etterpå ble jeg flau, kan ikke være K&H lærer og gi opp slike nesten ferdige prosjekter.  Motivasjonen var lav, fordi det er ikke farger jeg skal ha i mitt hus........, men jeg kan jo legge det i til slags kassen og se om jeg blir kvitt det en eller annen gang.  Det er fint, men jeg er ferdig med de fargen for min del :) 

Jeg heklet rundt kanten og sydde små blomster i hvert hjørne av lappene, så nå er seng- / slumreteppet ferdig for damping, men det gjør jeg ikke før evt jeg legger det ut for salg.

Av noen små strikkelapper ble det to "nålebøker" og to strikkepinnevesker.  Ja, ja så var den posen tom!  Ferie er for meg synonymt med håndarbeid og lov til å gjøre hva jeg vil - når jeg vil.  Jeg har ikke tenkt å gjøre de helt store sprell, men noe mer i "til salgskurven" blir det forhåpentligvis.

 

Lurer på hva jeg finner i neste pose ;)    he he he  - det er ikke så galt som det høres ut til - jeg vet hva jeg har av håndarbeider, men som K&H lærer tester jeg ut masse forskjellig. Besøk i garn og hobbybutikker er som besøk i gotteributikker for andre, jeg bare må innom, hvis jeg ser en slik butikk.  Det blir ofte modelltesting av slikt. 

Skulle ønske jeg kunne lage ting kontinuerlig og ha en slave som kunne montere og selge mine modeller he he he - jeg er skikkelig avhengig av strikkepinner og heklekroker, malerpensler og........ egentlig er jeg uavhengig av tv, men må ha noe å gjøre..........................

 

Ha en fin fin tv kveld folkens!

 

 

 

 

 


 

6 kommentarer

dandilion

11.02.2013 kl.19:35

Vakre farger. Kjekt med tid til å gjøre akkurat det en har lyst til :) Kjekt å kose seg med håndarbeid. Synes du er god som klarer å ta tak i første og beste ufo og gjøre den ferdig.

Jeg er helt sliten etter å ha fartet hele dagen og tenkt og vuirdert. Puh! Men kjekt er det :) Godt med vinterferie med god tid til slikt. I morgen er planen å rydde og rydde og rydde og gjøre enda litt mer klart til visning. Greit å gjøre mest mulig nå og ta siste finish i dagene før.

Minminivilla

11.02.2013 kl.21:09

dandilion: Oi oi du har masse å gjøre. Når blir huset innflyttingsklart? Misunner deg bitte litt, bare m2-erne ikke bysiden ;)

dandilion

11.02.2013 kl.21:15

M2-erne? Satser på å flytte inn i løpet av april, mest sannsynlig i begynnelsen av måneden :)

Minminivilla

12.02.2013 kl.00:16

dandilion: Antall kvadratmeter ;) misunner jeg deg litt ;)

dandilion

12.02.2013 kl.00:49

Ah! Sånn sett! Ja, vi får mye bedre plass når vi flytter. Jeg gleder meg til å bo mer sentralt :) Hvor stor er minivillaen din?

12.02.2013 kl.09:23

Brutto areal ca 65-70 m2 ;) ingen kjeller og bare carport.

Skriv en ny kommentar

hits