Sol i hele stuen - en anderledes stue ;)

Jeg har store problemer med å tilpasse meg så lite boareal.  De fleste vil si - kast og skaff deg andre møbler, kast og gjør slik og slik, men jeg gjør ikke det!!!!!!!!!!!!!!  Hver eneste dag mimrer jeg og elsker å surre rundt med støvkosten og ommøbleringstankene fyker i hodet mitt.  Tro meg - jeg har ikke lenger "reiret jeg tegnet og bygget" til mine barn, jeg har laget meg en stue som er helt anderledes enn den gul/svarte eller den blå stue -  her er min mimreverden! 

 

 

Møblene er 80 tall - omtrukket salong fra lillesøster & co, skjenken er fra en kollega, bordet fra min sønn &dama, overskapene er fra disken på Huset på landet.  De runde bordene er arvegods, stolene er fra en kollega! 

Eneste som er "nytt" er et brukt stort 3 delt  vitrineskap, som jeg fant på Finn ;)

Duker, blonder, gardiner alle tekstiler er en mix av trollgamle ting og nye ting, eneste er at det skal være i hvittone!

Under bordet står lekekassene til mitt barnebarn og noen av de brune tingene måtte jeg ta inn i stua da hans babyreiseseng skulle inn på det ene rommet - glemte å ta dem vekk før jeg tok bildene.

 

Jeg er glad i min krystall/hvite verden og de få ukene sola er over fjellet, men under takutstikket nyter jeg alle solstrålene som speiler seg i krystallene.  Ei stue på litt mer enn 3 x 5 m er uhyre vanskelig, men jeg prøver å ikke bli gal samtidig som jeg vil ta vare på disse tingene. 

 

Når man har liten plass inne, er hagen og terassen viktig.  Jeg har 10-15 puter og tepper som jeg har brukt i drivhusets ( som er stormskadet nå) og som hører til i utemøblene.  Mine naboer skal slippe å fryse så jeg har noen reserver hehehehe.  Alle har jeg hatt rullet sammen i en kurv, men nå skal jeg lage noe annet!Disse to kassene skal bli fotskammel/puff foran stolene.  Oppi skal teppene/putene være, over skal jeg ha to skinnfeller, og hjul under selvsagt!  Da kan jeg dra stolen bort til peisen og virkelig late meg med peisvarme :)))))) 
Nå ser du at jeg faktisk ikke har tv - jeg kunne laget plass, men hva skal jeg med TV når jeg alltid har et eller annet prosjekt på gang............

 

Herved er altså lovnaden og utfordringen gjennomført - ikke bare detaljbilder av stua! 

Jeg kjeder meg etter at barnebarnet er blitt hentet, men jeg kan jo begynne på kassene nå ;) 

 Hva finner du på i dag da?

6 kommentarer

solkro

20.01.2013 kl.15:56

Veldig fint og koselig :)

Goe knib<3

Felisia

20.01.2013 kl.16:01

Så Koselig stue du har, og ja, det blir lysere nå med deilig sol både ute og inn. Kos videre i søndagen... : ))

Lisbeth Pedersen

21.01.2013 kl.09:15

Utrolig flott og koselig :) Får lyst å male alle møblene mine hvite

Minminivilla

21.01.2013 kl.18:45

Lisbeth Pedersen: Før du gjør det så sjekk i blader - evt lån på bilblioteket eller kjøp Jean d arc Living som har masse hvitt, men også mye schabby som ikke er min stil. Jeg merket at hver gang jeg kom til et hvit bilde når jeg bladde i interiørblader. Etter å ha tenkt over det en stund fant jeg ut at jeg kunne sjekke det ut med hvite duket osv. Da oppdaget jeg at de brune møblene alltid hadde vært som mørske stengsel i mine stuer uansett hvordan jeg møblerte. For meg er dette noe jeg blir rolig av, noen ganger har jeg litt farger på puter osv, rosa, isblått, beige men ender alltid med mange offwhite toner. Jeg har som du ser masse masse ting men det virker ikke så overveldende som hvis det var mørke ting. JEg sprayer med rimelig europris grunning hvis det er småting, møblert bryker jeg yt maling på. Du kan jo se på bloggen fra helt i begynnelsen mars to år siden da ser du valgene jeg tok. Ellers takk positiv omtale

Irmelin

23.01.2013 kl.14:10

så fint du har det ,Ingunn!!! :) kjempe koseligt å sjå! Ha ein fin dag!

Minminivilla

23.01.2013 kl.21:10

Irmelin: Takk skal du ha - snakkes på fredag :)

Skriv en ny kommentar

hits