Krystall i dagens interiør - prosjekt påbegynt

En plass leste jeg at krystall er interiørets diamanter - det var da nydelig sagt, men er det slik at bruk av krystall, prismer og glass nødvendigvis gir et sukkersøtt interiør? 

Jeg googlet krystall i interiør og fant at flere hoteller og butikker bruker nye krystallgardiner i sine dekorasjoner.Skal det være en krystallvask på badet????

Vintage - romantiske interiør har masse glass og interiør,   - og ja det er søtt!

Chrystall tree er det masse av på nettet, og det er mitt neste prosjekt!  Jeg er ikke redd støvtørking, så nå skal jeg ut og finne noen fine greiner og lage meg et vårtre ;)  Er det fordi det ligner frost at jeg liker dette?

Trenger slett ikke være så søtt ;)

Dette har jo vært en stor del av mitt interiør til nå.....

men det kan jo piffes opp til noe mindre søtsuppe og mindre shabby/vintage....Neon lamper i hardplast og lys ;)

Hva om tingene i denne hylla var glass i stedet?????

Denne er i hvertfall ikke søtsuppe - jeg har jo mange løse krystaller, skal jeg gjerne tenke at vannrette greiner er ok?

Eller loddrett?  ( Alle bildene ovenfor er google Chrystall)

 

Her er mine  lampetrær som nå har fått lys grønne, glasssommerfugler

 

Men jeg kommer til å lage en stor "iskald" dekorasjon med krystaller/prismer og glass til å ha på det runde bordet mitt. 

Formen er stigende, men jeg blir fremdeles sliten og andpusten av nesten ingen ting.  Skulle støvsuge i dag, men tenk da 4 små matter var båret ut på rekkverket, så var støvsugerposen full - ikke en eneste ekstra pose å finne her i huset - kan ikke fatte at jeg har brukt den siste posen uten å kjøpe ny - det var elendig gjort - eller har jeg bare gjemt dem en lur plass??????  Ja, ja, da mattene igjen var inne, var dama klar for sofaen og dyna igjen - så jeg får holde meg innomhus og ikke gjøre for store sprell tenker jeg.   Skal sitte i ro og lagre en dekorasjon tenker jeg!   

Liker du prismer, glass og lign i interiøret? 

Ha en fin kveld

 

 
 

2 kommentarer

Mamma til lille Majken

10.01.2013 kl.21:13

Jeg synes absolutt at krystaller er nydelig. Mange kreative måter å bruke det på her og :) Men det må ikke bli for mye heller synes jeg.. Kan jo bli litt i meste laget...

Hadde jeg hatt penger nok hadde kanskje den krystallvasken vært noe?? ;)

Ha en fin kveld videre!

Minminivilla

11.01.2013 kl.00:14

Mamma til lille Majken: Enig man må ta et valg, krystall kan bli bling bling hvis det blir for mye, men jeg skal forsøke å lage en uventet blanding av prismer og noe annet - får se om jeg får det til ;)

Skriv en ny kommentar

hits