Vindudekor - endelig!

Basillpartyet i kroppen min avtar endelig litt.  Jeg har vært våken noen timer i dag, men det hjelper visst lite å være trassig.  Jeg er andpusten og svimmel, vil helst ha dørene oppe for det er for varmt, selv om ovnene ikke står på ;( 

Hjertevasene som faktisk aldri kom lenger enn til under bordplata i julen, er endelig kommet opp i vinduet.  En dompapp er ribbet fra juletreet og greinen fra en blomstervase.  Hjertene er fra Huset på Landet og skulle vært julepynt kanskje, men nå skal de få henge fremme og være vinterpynt i vinduet.  Det var alt jeg fikk gjort i dag, men du ser i hvertfall hva jeg vil frem til............... 

Jeg skal selvsagt ta vekk julelysene, men jeg måtte bare se hvordan de hjertene tok seg ut som svevende blomstervaser. 

Nå venter jeg på varme i været og temperatur til å få på flere strøk maling i vinduskarmene som har vært mørk brune.  Ferdig sparklet og grunnet i høst, men jeg ble faktisk ufattelig lei malingskostene! Planene om kjøkkenflislegging og listing ble det som kjent ikke noe av, minn meg på at jeg aldri planlegger noe, da går noe skeise - denne ferien forsvant sammen med to parasetpakker og noen poser lommetørklær.

 

I dag skal visst julepynten vekk, men jeg får ta det når energien er tilbake - tror ikke noen ser inn hit likevel.

Har du fått fjernet all pynten?2 kommentarer

07.01.2013 kl.22:02

Jeg liker vinterpynten din jeg, og engler kan være fremme året rundt. Vi har en stående på toalettet, på en hylle, og den har stått der i en evighet.

Kan forstå at du ikke er helt i form, så du må hvile deg, komme til hektene, og så kommer du garantert sterkere tilbake : )

Trodde jeg hadde fått bort alt, men så dukket det opp en snømann og et par nissetøfler i loftstuen. Nå tror jeg det meste er borte, med unntak av kransen på ytterdøren. Den er jeg ALLTID treg med å få bort, så det er nesten blitt en tradisjon, he, he....... : )

dandilion

07.01.2013 kl.23:04

Bortsett fra juledukene som henger på en stol i påvente av en vask, heklede lykter til advent (trekkene) og litt juletrepynt som datt av juletreet da det ble hentet på lørdag., så tror jeg det meste er på plass i esker. De to som er ryddet bort må fram igjen på grunn av det som dukket opp og de to siste skal jeg rydde i. De to siste står på vent under trappa. Tenkte jeg skulle tømme dem og pakke dem på nytt og se om det ikke er noe jeg skal kvitte meg med. Flyttemodus ;) Fikk pakket to flytteesker i helga. Hurra! Greit å ta litt nå og da. Mannen murte og gjorde ferdig noe ut. Greit at det ser fint ut ved inngangspartiet når det etterhvert er tid for visning :) God bedring til deg! :)

Skriv en ny kommentar

hits