Jeg hater dere.......

Forbaskade basiller, hvorfor skal dere innta min skrott?  Jeg trodde jeg hadde frosset dere ut av mitt hus og min kropp, men nei dokk har klort dokk fast.  Hvis dokk tror at jeg har tenkt å bli i senga og dyrke dere så tro omigjen.  Dere skal virkelig få motstand - og ikke prøv dokk å inviter noen svinebasiller eller andre hodeløse virusduster på fest i min kropp. 

Jeg er utolmodig, jeg ble gjort oppmerksom på at hvis jeg gikk på jobb så ville jeg smitte folk - de voksne er en ting, men mine skjønne elever som jeg tilbringer hele ukene sammen med - ikke en av dem vil jeg skal møte på de basillene som herjer i min skrott nå!  Selvsagt er det slik at jeg tror at jeg er uunværlig, jeg føler jeg lar mine kollegaer og elever ta ansvar for mer enn de burde, når jeg er hjemme, MEN..... jeg måtte jo være komplett idiot hvis jeg trodde de ikke klarte seg selv - og valget var å ha meg snufsende og stønnende på jobb for å spre bassiller i gangene.

 

Kampen er begynt!  Jeg har stått opp, kledd på meg, lufter huset, svaier litt innimellom, men bare prøv dokk - herr og fru basill - her blir det ikke greit å være dere!Det blir ikke mye mat, men litt salt fra urtechips har jeg spist, og iskald karamellpudding sklir nedover sår hals.  Min yngste handlet mer lommetørkler i går kveld.  Si meg hvorfor trenger jeg å vite at det er 3,1 m2 totalt i den pakken.  Nesen min bryr seg en døyt om det, den vil bare ha et lommetørkle med balsam tilgjengelig hele tiden - æsj så slitsomt.  Ikke mye man klarer å gjøre når nesen renner bare man beveger seg,  Ingefærte fra Thailand og Hot drink med ingefær er så forferdelig at hvis noen basiller velger å bli foret med så grusom væske, så må de være virkelig ondsinnede basiller.

 

Til mine elever;  Kan dere gå inn på nettet og finne forskjell på basiller og virus?  Klarer dere å se for dere basillpartyet som foregår i kroppen min?  Jeg har tenkt å kaste alle de gjestene ut av mine blodårer for jeg liker ikke det de holder på med.  Jeg hater basiller!

Tolmodigheten min og kroppen min er uenige om hvordan jeg skal tilbringe de neste timene, men jeg skal ikke være i senga - det er såååååååå kjedelig! Jeg ikke bare MÅ på jobb, JEG VIL PÅ JOBB! Få meg frisk fort - høres jeg ut som en syk mann nå???????   ( det var litt erting til noen jeg kjenner)

Ha en frisk dag alle sammen!

 

  

2 kommentarer

Tove

03.01.2013 kl.19:50

basiller er noe dritt.

Minminivilla

03.01.2013 kl.19:52

Tove: :) jeg klarte 6 timer oppreist, nå er det flaten og dyne som kaller ;)

Skriv en ny kommentar

hits