Fra dyreverden ;)

Min eldste er på jobb offshore og hans smilende samboer skulle passe hund for ei som reiste på hundeutstilling.  Med flere hunder enn vanlig i huset ble vi alle litt opptatt av hva som var på gang.

Forleden fikk vi se noen fantastiske bilder - helt uvirkelig for meg som ikke ante at dette var mulig

Ultralyd - spratlende mage på hunden - og jeg kunne faktisk ikke forstå at hunden skulle gå med den magen i 2 uker til!

Dette er jo helt helt nytt for meg - se alle de små inni magen ......

 

I går kjørte min snille søster og Co ut til Evy med sykemat fordi hun var ikke i form, feber og forkjølet.  Min søster var redd for om hunden til venninnen skulle få valper i mens Evy var hjemme alene.......

 Hm...  gjett hva som skjedde?

 

Se her - flott  jobb Evy - du fikset det - hunden trengte hjelp og avgårde til dyrlege etter timer med venting og hurtig keisersnitt lenge før valpene egentlig skulle komme- Du reddet nok både mammahunden og valpene.  Eigeren bør være deg takknemlig og hunden kommer vel aldri til å glemme deg.  Lurer på om en av de valpene blir værende sammen med Nelly som dere allerede har?  Så tøff du er Evy - syk og likevel jordmor - tenker min sønn er stolt av dama si nå!!!!

Dette bare måtte jeg fortelle dere folkens - og har dere barn så se på de ultralyd bildene - de er såååååå kule!

Jeg må ikke komme og se dem, for da smelter jeg og da blir det vel valpekjøp........  Nei, jeg kan nok ikke ha hund, men jeg kan jo låne hvis dere skaffer dere fler enn Nelly!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Én kommentar

HandyLady

26.11.2012 kl.10:31

oj... så mange søte små, jeg vil tro de går en travel tid i møte....?!!

Skriv en ny kommentar

hits