Snikpynting!

Jeg har lagt lysslynger i blomsterpottene med piletrær - og har faktisk satt i kontakten i kveld.  Søndag er det meldt østlig storm her - DET ødelegger vel alt i min hage, så da viser jeg min snikpynting i dag ;)Du ser jo litt, selv om jeg bomma på kamerainstilling - vil ikke ut igjen og blitse for det er flaut ;)

Denne søte bor bakerst i juleskogen min, og den vil jeg ha helt alene!

Det står to trær foran vinduet så reinsdyret har fin utsikt til paviljongen!

Mine pynteanfall begynner tidlig for da vet jeg at jeg er først og hvis noen gjør likt som meg så hermer de og ikke jeg! 

 

I forrige hus hadde vi noen Thai blinkelys i vinduet som naboen hatet - men ungene deres likte dem veldig godt - det var gøy - men for ikke å plage vettet av naboen blinket de bare rett rundt leggetid for ungene!  Jeg vet at en koselig kar i nabolaget har tenkt å opplyse store deler av feltet her - så nå skal det bli spennende å se hva han finner på ;)

 

Jeg har bare såvidt begynt førjulskosen, fyr i peisen og tlf fra eldste offshore,  og yngste på vei til fagbrevfest nå! - Mine søte små trenger ikke blinkelys og julenisser lenger, mamma har så smått innsett at de er voksne, men de vil alltid være MINE ;)  - jeg pynter for å holde på den gode følelsen av jul med småbarn og fordi jeg storkoser meg med minnene som ligger i alle tingene. 

 

Noen gir opp pynting når ungene blir store - det gjør ikke jeg - gjør du? 

  

3 kommentarer

anne - moseplassen

23.11.2012 kl.21:39

Dansende lys :D

Flott pyntings. Jeg har såvidt begynt å tenke på å henge ut lys, men tror jeg venter en helg til, trooor jeg... vanskelig å holde seg ;)

Minminivilla

23.11.2012 kl.22:11

anne: koselig å se deg inne her hos meg :) Jeg var ikke først i veien her, et hus var før meg. Mine lys lå klar i pottene fra forrige helg, men jeg satte dem ikke i kontakt før i dag ;) Gleder meg litt fordi jeg nå har et barnebarn og han er i rette alder til å oppdage ting i hus og hage - og jeg har ikke noe fremme som jeg evt er redd for ;) Jeg får fotsette å snikpynte inne frem til neste helg ;)

Tove

24.11.2012 kl.03:46

Lekkert!

Skriv en ny kommentar

hits