Fredag - fin uventet gest fra ung dame

I dag visste jeg at jeg kunne slappe av etter en lang uke med lite folk på avdelingen, men det har jo gått bra, mine kollegaer er flinke til å ta ekstra ansvar og oppgaver.

Elevene i 8. klassene har begynt så vidt å strikke/designe eget produkt, og jeg er i gang med karaktersetting på tegnedel av semesteret - jeg nikoser meg med noen få timer i klassene og har dette året fått to virkelig interesserte, lærevillige klasser.

Fredag ettermiddag: var ute og spiste med en kollega - stresshormonnivået sank betraktelig. 

Etter middagen forrige helg hadde jeg tenkt å anskaffe meg et par av de flytende produkt som vi ble servert.  Det viste seg at det var utsolgt, men .....................  jeg ble helt satt ut....................Der var vertinnen fra lørdag......  jeg kommer over veien med en skvett som var igjen fra sist...............  eh...........  nje... eh  skulle jeg si nei takk????, skulle jeg si jatakk ?  Begge deler ble helt feil, så jeg bare måpte og aner ikke hva jeg sa egentlig.  Vel hjemme var det en omgang med støvsuger og haugfjerning - vask - kast - rydd - våte sko i gangen - stinker - bank bank på......!!!!

Utenfor stod vertinnen fra forrige lørdag - ver's go - jeg må bare fyke avgårde .....  igjen stod jeg og bare måpte - fikk bare sagt tusen takk og ha en fin kveld - DU ER SNILL! - og borte i skumringen var hun!

Jeg legger på nye rene duker, fyrer i ovnen og når jeg er ferdig skal jeg sette meg ned og nyte at det er helg!  ---- og gruble over hvordan det kan ha seg at jeg får ha så mange gjilde folk rundt meg!

 

Gjesten i barnestolen er ikledd mine jenteklær fra danseskolen og en antikk kjole ;)Engelen er ferdig med metalltråd gjennom skjørt og vinger

Jeg håper energien varer lenge og gleder meg til en god kaffe m tilbehør;) 

God helg alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits