Nytt kjøkkenredskap ;))))))

Ble invitert med på kjøretur til et senter som ligger like nedenfor Sirdalen - vil ikke si navnet fordi jeg vil ikke gi dem ekstra reklame hehehe!  Lysstøperi/restaurant/butikk/julebutikk.  Veldig koselig med biltur i godt lag, traff da også noen kjente som hadde gjort samme tur som oss idag - burde vi visst bedre?  Fult på parkeringsplassen, men fant en plass, fant også bord i restauranten.  De hadde ikke LAM på menyen, men det ble Herefordsteik som var nydelig mør og fin, og sjåføren hadde ribbe som smakte fortreffelig.  Prisene er ikke kafepris - ganske dyrt for en familie å kjøre hjem fra fjellet etter utvask av hytte - stopp for mat -nei der er det ikke mange man metter for en tusenlapp.  Butikken er diger, men en pappa som sikkert burde vasket ørene sine, gapte og ropte hele tiden - fy så irriterende - jeg stokk flere ganger fordi jeg trodde noe var galt.  Hvem burde ha lært ham om hvordan man ferdes i det offentlige rom, tenkte nå jeg - Hvordan skal hans barn bli, når pappaen brøler rundt som om han var alene på en forblåst holme? Vi skyndte oss opp i 2. etg for der var han i hvertfall ikke synlig.

 

Jeg syntes det er gøy å se alt i butikken - de finner masse rart.  Man forventer egentlig litt ekstra norsk på en slik plass, men ikke la deg lure - det er lite norsk produsert der. Vi vandret rundt og studerte ting og priser, men restehjørnet fristet ikke, noen lekre strikkede håndkle i rosa---  eller i turkis eller--- eplegrønne - det kunne jeg tenkt meg, men min venninne var så oppstemt på å kjøpe garn og strikke dem selv, at jeg lot det vær - penger spart - er lurt, men kjedelig å angre hehehehhe. Julenisser? - eh  N E I - jeg tror jeg har flere enn de hadde i butikken.  Engler? Nehei - jeg lager finere engler selv æda bæda.  Men det ble en lykt for telys laget av kaneltre.  De stod flere plasser i butikken og jeg tror jeg luktet på alle, i hvertfall ertet LB meg litt siste plassen vi så dem, men DER VAR EN LYKT MED HJERTE! Intensjoner om null kjøpt gikk i vasken - jeg handlet meg en lykt og håper den lukter godt uten å gi meg allergi.  Det stod faktisk at kaneltre ikke kan brenne - hm  kan det være riktig? - jeg må nok sjekke!

 

Ved kassen så LB noe kult:

:

Nicolas Vahe epleskreller er noe vi slett ikke har bruk for, men LB tenkte det hadde vært kjekt for barnebarna!  Bruke penger bare for at barnebarn skulle ha det kjekt på kjøkken??????  Jeg mente da at selvsagt skal vi bruke penger nettopp på barnabarna - det er derfor vi har fått lov å bli farmor og mormor!!!  Vi lo godt og kjøpte hver vår - helt unødvendig, men dog så gøy hvis vi har den fremme og bruker den ;)))))  he he he.

 

Hei LB her kan du lage en anderledes eplekake: 

  http://www.nicolasvahe.com/recipes/28-apple-tart---la-genevieve 

Du finner fler oppskrifter på den siden ;)

Ellers ble det garn til håndkle, noen små julekalendergaver, ingen talgalys, 2 pelsgarn fra Viking i Oltedal

Vi skulle egentlig finne en utstilling, men den fant vi aldri!  TAKK FOR TUREN LB

 

Vel hjemme i sofaen, veldig fornøyd med turen - noen kroner mindre på kortet, men pyntelig, og jeg har faktisk ganske lyst å teste epleskrelleren nå med en gang.

 

En fin helg med besøk av gromgutter, biltur og middager, en liten som koste i armkroken og hermer " si farmor"  med "m m"  riktig tonefall, men ingen annen lyd enn "m m".  Vidunderlig - håper inderlig han lager et kosenavn i stedet for ordet "farrrrmorrrr" med skarre "r" som jeg personlig godt kan innrømme er litt for hardt og krasst i "lyd". 

Håper du har hatt en like fin helg som jeg har hatt til nå ;)

 

Forresten - har du tåpelige dingser på kjøkken?  Nei?  Lyge du - eller??? 

 

 

2 kommentarer

solkro

04.11.2012 kl.21:06

Høres ut som du har hatt en flott dag på By...........et det er jammen ikke billig men de har mye fint,en slik epleskreller har jeg ikke men har lyst på:))

Ha en super uke og goe knib<3

Minminivilla

05.11.2012 kl.21:14

solkro: ja det stemmer det, det var der jeg var, men jeg ville ikke skrive det fordi da høres det ut som jeg reklamerer for dem og det gjør jeg aldeles ikke. Lafthuset har også god mat ;) og garn he he he

Skriv en ny kommentar

hits