Ny lampe - tja.... Ny tilværelse !

I dag har jeg endelig vært litt effektiv, ble så glad inni meg når jeg listet meg rundt i huset i morges og visste at min yngste sønn lå og sov i mammas røde gjestesofa.  Jeg tror aldri jeg klarer venne meg til at ungene er voksne - jeg elsker å ha dem rundt meg, og skulle ønske at jeg hadde deres barnerom og deres barndomsværelser her i huset, men endelig ser det ut som om de også har akseptert minivillaen nå. 

Men jeg skulle jo skrive om den nye lampen! Jeg var heldig og fikk tak i en lang, lang prismekrone for lenge siden, men den hadde et vanskelig oppheng.  Den skulle selvsagt henge fra tak, men her er papptak av god gammel sort, så jeg har ikke hatt lyst til å lage feste i taket til den lampen. ( En lang prismekrone som ligger på uegnet plass er ganske frustrerente og rotete skal jeg si deg!)   Den kunne heller ikke henge på en vinkel ut fra veggen, fordi den har en ganske stor diameter med ringer det henger prismer i fra, og toppen er sirkelrund. ca 10 cm i diameter ovenfor en lang ståldel og kjetting.  I dag kom endelig en lys idee - jeg gir f i hvordan det ser ut ......... 

.... Jeg er veldig sta og skal gjøre alt selv, vil ikke at noen skal le av meg for at jeg ikke får til noe, m e n å henge opp en lang planke i åpningen som er skåret ut i veggen, det får jeg faktisk ikke til, samme hvor sur jeg blir og samme hvor mange ganger jeg prøver.  Nå gav jeg faktisk opp det prosjektet, det får bare stå uferdig.........  fant to gardinopphengskroker og skrudde dem opp i veggåpningen og knytta nesten ledningen rundt, hvis jeg tar av brillene, ser jeg slett ikke den runde ståldingsen he he he - fyttikatta jeg er smart, ;(  eh.....  ( les; gjør tingene vanskelig for meg selv)  Nå får jeg i hvertfall ikke opp glattkanten og listene rundt åpningen, men skit au, jeg har i hvertfall lys!

Fikk besøk akkurat da jeg var ferdig - måtte jo prøve meg frem på flere plasser før jeg fant en egnet plassering -  det ble ikke så mange skruehull ;)))))))

Jeg blir varm om hjertet.  En liten skjønnas er på overnattingsbesøk og vi har hentet inn hele vedsekken slik at jeg ikke skal gå ut og inn av døra og hente ved i mens han sover.

Jeg elsker synet - pappaen og sønnen - sønnen og barnebarnet!  En sover og en bader akkurat nå ;) 

Tror jeg er blitt ganske skrullete av fryd, av små koser, en liten hånd i min, en stor hånd som tuller med mamma, to store smil.......  tenk her sitter jeg og leker med skoene deres - det er så ufattelig 22 og 44 - hva skal jeg ut på byen for, jeg som kan tusle ut og inn på rommet og nyte lukten og lyden av den lille som sover.  Jeg har ikke lov å ta ham opp, men jeg ser på ham hele tiden ;)))) 

Som mamma er jeg konstant bekymret for mine barn, en er oppe på fjellet og skal teste snøforhold i helgen, en er ute med venner, en "svigerdatter" har bilproblemer i Danmark og jeg kan ikke hjelpe herifra, men jeg kan bare si god tur og pass godt på dere selv! 

 Montro om jeg er født bekymret???

  Er det mulig???? 

Ja, ja, nå får jeg ta strikkepinnene fatt som seg hør og bør for ei gråhåret middelaldrende madam ;)

 

 

  

2 kommentarer

ewymarie

03.11.2012 kl.22:58

Gratulerer med lysekronen og kos deg masse med barn og barnebarn på besøk : )

Minminivilla

03.11.2012 kl.23:22

ewymarie: Det skal jeg vet du!

Skriv en ny kommentar

hits